Verbeteringen en uitbreidingen doorgevoerd in ons Domeinnaam management systeem voor contactgegevens

Op 4-2-2014 hebben wij enkele vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd in ons Domein management en DNS management systeem. Het was voordien al bijzonder eenvoudig, prettig en overzichtelijk om uw domeinen bij ons te beheren maar dat is nu nog beter. Indien u bij ons uw domeinnamen registreert en beheert dan kent u ons toegankelijke en gebruiksvriendelijke DNS beheer en Domein beheer al. Omdat wij dingen gemakkelijker willen maken hebben we een paar kleine wijzigingen doorgevoerd voor uw gemak.

Wat kan ik met de Domeinnaam management tool?
Onze gratis Domeinnaam beheer tool biedt u de mogelijkheid om zelf online uw registratiegegevens aan te passen. Dit is een unieke, onderscheidende functie welke bij onze concurrenten niet mogelijk is. Stel u wilt de registratiegegevens van uw technisch contact aanpassen, bij ons gaat u simpel naar ons klant portaal en past met een paar muisklikken de door u gewenste gegevens aan. Het is niet langer nodig om hiervoor e-mails naar een klantenservice te sturen of lang op doorvoeren door een medewerker te wachten zoals dat gebruikelijk is in de markt. Welke gegevens kunt u gemakkelijk zelf aanpassen voor uw domeinnaam?

  • Registratie contact

  • Technisch contact

  • Administratief contact

  • Uw contacten kunt u ook bewerken, toevoegen of verwijderen

  • Contacten kunnen verschillende malen gebruikt worden, niet steeds opnieuw invoeren, bespaar tijd.

  • Stuur zelf een verificatie e-mail naar het mail adres opnieuw.

Met een paar eenvoudige handelingen past u heel gemakkelijk zelf de contactgegevens voor uw domeinnamen aan. Optimale controle in eigen hand. Dankzij de nieuwe functies is de toepassing zelfs nog verder uitgebreid en verbeterd. Instructies op het scherm laten u duidelijk zien hoe het werkt en wat u kunt doen.

U zult zelf zien dat u het voor de prijs ook niet hoeft te laten. Wij bieden niet alleen aantrekkelijke registratieprijzen maar zeker niet onbelangrijk lage verlengtarieven en verhuistarieven voor uw domein. Bij ons bent u niet alleen het eerst jaar voordelig uit maar ook op de lange termijn.

Aanvullende en ondersteunende dienstverlening nodig?
Wij zijn er graag voor u, om u te helpen. Heeft u zelf geen zin of tijd voor uw Domeinnaam management? Heeft u geen verstand van Domeinnaam contacten maar wilt u dat ook niet krijgen? Geen nood, wij zijn er om u te helpen en ontlasten. Laat het Domeinnaam beheer eenvoudig uit handen nemen door onze professional. Wij stellen alle benodigde en gewenste contactgegevens voor uw domein(en) in waarna u er geen omkijken meer naar heeft. Waar u elders slechts de keuze heeft tussen zelf doen of uit handen geven bieden wij u volledige vrijheid in keuze en tegen lage kosten.

Wij bieden u niet de allerlaagste prijs zonder service. Ons aanbod is een scherpe, aantrekkelijke prijs met hoge mate van service! Waar kiest u voor?

About the Author

Leave a Reply