Kennismaking nieuwe eigenaar Cloud Inside

Beste Klanten, Zoals u wellicht heeft gelezen en/of gehoord heeft zijn alle diensten van Cloud Inside overgenomen. Ik wil mij als nieuwe eigenaar van Cloud Inside voorstellen.

Ik ben Angelo Rombouts, uw nieuwe aanspreekpunt van Cloud Inside. Ik zal u tevens wat vertellen over mijn verleden en kennis, In 2008 ben ik begonnen met een computerwinkel wat ondertussen een groot begrip is geworden in de regio Waddinxveen en omgeving als het om aanschaf, reparatie en onderhoud van computers en laptops gaat. Tevens heb ik toen direct de keuze gemaakt om webhosting aan te bieden. Dit deden wij onder de naam ACShosting, wij hebben in ongeveer 6 jaar tijd een klanten kring opgebouwd van 200 klanten die bij ons de websites hosten. Dit betekent dat wij hierdoor veel ervaring hebben opgedaan in deze branche en dan mag ik denk ik wel zeggen dat ik verstand van zaken heb als het om computers of websites gaat.

Dit betekende dat het voor ons tijd werd om onze dienstverlening verder uit te breiden, ik werd toen benaderd door André Kager met vraag of ik interesse had om zijn bedrijf Cloud Inside over te nemen. Dit is uiteindelijk voor beide partijen een succes geworden.

Zoals eerder gezegd zullen alle diensten hetzelfde blijven en zullen alleen maar uitgebreider worden, zo hebben we nu al voor onze linux webhosting pakketten een website maker geïntroduceerd, onze instelling is daarom ook dat wij altijd blijven ontwikkelen en onze dienstenverlening verder zullen uitbreiden.

Alle email adressen zijn hetzelfde gebleven, alleen het telefoon nummer is gewijzigd in 0182 209 000.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht kunt u mij het beste bellen op telefoon nummer 0182 209 000

Met vriendelijke groet,

Angelo Rombouts
Cloud Inside

About the Author

Leave a Reply