Cloud Backup 25% Korting zolang het abonnement loopt

Momenteel wordt er een actie periode gestart voor de aankomende 50 nieuwe klanten voor onze Cloud Backup dienst, wees er snel bij want de actie periode is tijdelijk!

Online Backup is de uitkomst voor iedereen die zeker wil zijn dat belangrijke gegevens op een veilige, betrouwbare en bereikbare locatie worden bewaard. Dankzij onze Online Backup service maakt u in een handomdraai een kopie van uw belangrijke bestanden of laat het programma dit automatisch doen. U kunt vanaf iedere computer altijd en overal bij uw belangrijke gegevens zoals foto, video, documenten of backups.

Tijdens bestellen kunt u een promotie code invullen, deze code is: cloud. Door deze promotie code te gebruiken ontvangt u 25% korting zolang uw abonnement loopt.

Wilt u niet direct bestellen en liever eerst gratis testen? Dit is mogelijk, u kunt simpelweg een 30 dagen trial bestellen zodat u alle functies gratis kunt proberen. Indien u dan later beslist om te bestellen kunnen wij uw Gratis Trial omzetten in een abonnement.

Zie de volgende pagina voor alle Cloud Backup abonnementen http://www.cloudinside.nl/solutions/cloud-backup-werkstation,

Heeft u vragen over deze kortingsaanbieding of diensten, neem dan contact met ons op of stuur een email naar sales@cloudinside.nl

Verdien samen geld met Cloud Inside

Verdien samen geld met ons, wordt affiliate reseller!

Indien u graag geld wilt verdienen zonder er zelf veel voor te doen is ons Affiliate reseller concept perfect voor u, Het concept is heel simpel: U brengt een klant aan via een speciale link die u van ons ontvangt, zodra de klant een bestelling plaatst en deze betaald komt uw commissie automatisch in uw affiliate reseller account te staan, stel u brengt een klant aan met een order waarde van €50 euro per maand en de klant kiest om per kwartaal te betalen, dan ontvangt u €15.00 euro per kwartaal in uw account. Voor iedere klant die u aanbrengt ontvangt u altijd 10% van de orderwaarde van de bestelling. Maar ons concept is uniek en niet veel bedrijven geven zoveel commissie als wij, u ontvangt namelijk bij iedere factuur betaling van de klant 10% commissie van diezelfde order. Dus u blijft commissie ontvangen van de aangeleverde klant, zolang de klant bij ons klant blijft. U kunt de uitbetaling 1 keer per maand aanvragen vanaf iedere €50.00 die in uw account staat. Maar dat is nog niet alles, u ontvangt direct na aanmelding €30.00 euro in uw account.

  • U brengt de klant aan via een speciale link, of banner via bijv. uw website
  • U loop geen risico als de klant niet betaald.
  • U hoeft geen support te geven, dit doen wij.
  • U hoeft geen kennis te hebben over de techniek.

Zie de volgende pagina voor alle informatie over deze nieuwe dienst: http://www.cloudinside.nl/affiliate-reseller

Kennismaking nieuwe eigenaar Cloud Inside

Beste Klanten, Zoals u wellicht heeft gelezen en/of gehoord heeft zijn alle diensten van Cloud Inside overgenomen. Ik wil mij als nieuwe eigenaar van Cloud Inside voorstellen.

Ik ben Angelo Rombouts, uw nieuwe aanspreekpunt van Cloud Inside. Ik zal u tevens wat vertellen over mijn verleden en kennis, In 2008 ben ik begonnen met een computerwinkel wat ondertussen een groot begrip is geworden in de regio Waddinxveen en omgeving als het om aanschaf, reparatie en onderhoud van computers en laptops gaat. Tevens heb ik toen direct de keuze gemaakt om webhosting aan te bieden. Dit deden wij onder de naam ACShosting, wij hebben in ongeveer 6 jaar tijd een klanten kring opgebouwd van 200 klanten die bij ons de websites hosten. Dit betekent dat wij hierdoor veel ervaring hebben opgedaan in deze branche en dan mag ik denk ik wel zeggen dat ik verstand van zaken heb als het om computers of websites gaat.

Dit betekende dat het voor ons tijd werd om onze dienstverlening verder uit te breiden, ik werd toen benaderd door André Kager met vraag of ik interesse had om zijn bedrijf Cloud Inside over te nemen. Dit is uiteindelijk voor beide partijen een succes geworden.

Zoals eerder gezegd zullen alle diensten hetzelfde blijven en zullen alleen maar uitgebreider worden, zo hebben we nu al voor onze linux webhosting pakketten een website maker geïntroduceerd, onze instelling is daarom ook dat wij altijd blijven ontwikkelen en onze dienstenverlening verder zullen uitbreiden.

Alle email adressen zijn hetzelfde gebleven, alleen het telefoon nummer is gewijzigd in 0182 209 000.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht kunt u mij het beste bellen op telefoon nummer 0182 209 000

Met vriendelijke groet,

Angelo Rombouts
Cloud Inside

Dankbetuiging

Beste Klant,

Ik wil u danken dat u gekozen heeft voor mijn dienstverlening en/of onze reseller daartoe opdracht heeft gegeven en dat ik uw vertrouwen heb mogen genieten. Ik hoop dat u mijn dienstverlening als prettig heeft mogen ervaren. Ik wens u alle succes voor de toekomst. Bedankt voor de samenwerking welke ik als prettig heb ervaren.

Een vriendelijke groet van

André Kager, voormalig eigenaar

Vandaag overname Cloud Inside door nieuwe eigenaar. Vertrouw en reken op Cloud Inside, nu en in de toekomst!

Beste Klant,

 Per vandaag, 01-07-2014, worden de diensten van Cloud Inside overgenomen door de nieuwe eigenaar. Deze nieuwe eigenaar heeft zich voorgenomen er een succes van te maken en is hiertoe zeer gedreven en gemotiveerd.

Wellicht is het u niet ontgaan dat ik persoonlijk mijn activiteiten beëindig of misschien is het nieuws voor u. Mocht u in de voorgaande periode reeds het nieuws bereikt hebben dat ik mijn activiteiten zou beëindigen dan heeft u ongetwijfeld ook gemerkt dat de continuïteit van uw dienst steeds zorgvuldig en adequaat gewaarborgd is gebleven. De voortgang van uw dienst is op geen enkel moment in gevaar geweest en is dat ook nu niet. Berichten of geruchten welke het tegendeel beweren zijn onwaar en berusten op leugens en onjuistheden.

Ik heb hard gezocht naar een geschikte overname kandidaat voor Cloud Inside en heb deze naar mijn volle tevredenheid gevonden. Vol vertrouwen dat de nieuwe eigenaar de ingeslagen weg voortzet naar een succesvolle toekomst geef ik het vandaag uit handen.

Mogelijk bent u in de verleiding gekomen om te verhuizen of over te stappen of bent u hiertoe in verleiding gebracht door de bij ons aangesloten reseller. Ik informeer u van harte dat dit in geen geval nodig zal zijn, u kunt met vertrouwen van onze dienstverlening blijven genieten, zeker ook in de toekomst. Vanzelfsprekend laten wij u vrij uw eigen keuze te maken, we staan u hierbij niet in de weg. Wij bieden u echter de gelegenheid om tegen de zoals u van ons mag verwachten zeer aantrekkelijke tarieven bij ons te blijven als klant. Blijft u bij ons dan profiteert u van alle voordelen die u nu ook al ervaart zoals:

  • Zeer voordelig geprijsde Windows Hosting € 18 voor 500MB p.m. € 30 voor 1GB p.m.
  • Stabiliteit en hoge betrouwbaarheid, geen omkijken naar uw dienst
  • Technisch hoogwaardige producten
  • Snelheid en hoge performance, 99.9% uptime
  • Dingen en diensten gemakkelijker maken
  • Uitstekende ondersteuning door gemotiveerde  mensen

Dus verlies geen geld en tijd aan onnodig verhuizen. Waarom investeren om opnieuw uw dienst of website te verhuizen als het overbodig blijkt te zijn? Waarom niet besparen op de dienstverlening zonder de noodzaak extra kosten te maken voor verhuizing. Bespaar al snel tientallen tot honderden euro’s per jaar en kies ook in de toekomst voor Cloud Inside! Voor een bevestiging dat u bij ons klant wilt worden en blijven of een aanbod kunt u contact opnemen met sales@cloudinside.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk met u contact op.

Ik wil u danken dat u gekozen heeft voor mijn dienstverlening en/of onze reseller daartoe opdracht heeft gegeven en dat ik uw vertrouwen heb mogen genieten. Ik hoop dat u mijn dienstverlening als prettig heeft mogen ervaren. Ik wens u alle succes voor de toekomst.

Een vriendelijke groet van

André Kager, voormalig eigenaar

Overname van alle activiteiten van Cloud Inside per 01-07-2014

Per 01-07-2014 heeft Cloud Inside een nieuwe eigenaar! De nieuwe eigenaar neemt alle activiteiten en diensten van Cloud Inside per deze datum over. Een grote dosis enthousiasme, een frisse, andere blik en aantoonbare ervaring zorgen ervoor dat Cloud Inside onder de nieuwe eigenaar nog verder kan groeien. De ambitie is groot alsmede de motivatie om te slagen, daarom twijfel ik er niet aan dat Cloud Inside onder de nieuwe eigenaar sterker naar voren komt dan ooit.

Uit gesprekken welke gevoerd zijn met de nieuwe eigenaar hebben wij het vertrouwen gekregen dat deze de belangen van onze bezoekers en klanten op de best mogelijke wijze gaat bedienen. Het service en kwaliteitsniveau dat u nu reeds van Cloud Inside gewend bent kunt u ook in de toekomst onder de nieuwe eigenaar verwachten en ervaren.

Wat verandert er concreet?
Voor u als klant of bezoeker eigenlijk niet veel. De naam Cloud Inside blijft hetzelfde, de website blijft gelijk en ook het klant portaal. De nieuwe eigenaar neemt alle activiteiten over waarmee ook de gebruikte software en backoffice systemen in gebruik blijven. Wat wel verandert is uw aanspreekpunt en contactpersoon. Per 01-07-2014 zal er een andere persoon zijn die de verkoop en ondersteuning doet en is Cloud Inside op een andere locatie en adres bereikbaar. Contact kan op de vertrouwde wijze worden gelegd, Tickets kunnen op de vertrouwde wijze worden aangemaakt: Via het contactformulier op de website en via het “Maak Ticket” formulier in het klant portaal. Ook kunt u blijven e-mail naar de vertrouwde adressen al verandert wel het e-mail adres van uw contactpersoon. Telefoonnummers en adresgegevens zullen uiteraard tijdig gepubliceerd worden op de website.

Zoals altijd is er ruimschoots voldoende reden om klant te worden & blijven bij Cloud Inside. Allereerst omdat Cloud Inside een vooruitstrevende, moderne organisatie is die diensten gemakkelijker maakt. Zeker ook omdat Cloud Inside specialisme, ervaring, deskundigheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid koppelt onder één dak. Alle pijlers zijn in huis voor een langdurige, succesvolle samenwerking met u als klant. Of u nu kiest voor een dienst welke u zelf beheert of één van onze uitgebreide managed diensten, welke wij beheren, Cloud Inside is er voor u! Cloud Inside is toegewijd aan haar klanten en biedt de beste support met als kernwaarde streven wij naar reactie binnen 2 uur maar uiterlijk binnen 24 uur.

Diensten gemakkelijker en toegankelijker maken blijft het mottoHet op eenvoudige wijze ontsluiten en toegankelijk maken van “ingewikkelde diensten” is het belangrijkste streven van Cloud Inside. U profiteert van snelle, directe oplevering van bestelde diensten zonder dat u hoeft te wachten. Direct aan de slag met uw website, domein, backup dienst of e-mail marketing, dat is toegankelijke dienstverlening anno 2014. Ook in de nieuwe situatie is dit één van de belangrijkste pijlers van het succes van Cloud Inside, de mogelijkheid bieden aan klanten om veel services zelf eenvoudig te regelen zonder technische kennis te vereisen.

Binnenkort zal de nieuwe eigenaar zich zelf aan u presenteren. Middels een mailing of wellicht met een persoonlijk contact zal de nieuwe eigenaar zichzelf binnenkort profileren. Zo weet u wie in het vervolg uw aanspreekpunt is en met wie u zaken doet.

Waarom deze verandering?
Ik als huidige eigenaar van Cloud Inside stop met deze activiteiten en ga mij met andere zaken bezig houden. Om de continuiteit die nooit ontbroken heeft te garanderen heb ik gezocht naar een waardige opvolger. Ik heb deze gevonden in de nieuwe eigenaar die met lef, passie en zeker ook met ambitie en deskundigheid Cloud Inside naar het volgende level wil tillen. Ik hoop van harte dat onder de nieuwe eigenaar Cloud Inside boven zichzelf uit stijgt zodat hij “mijn trots” groot brengt en de vruchten kan plukken.

Bedankt voor de samenwerking in de afgelopen periode.

A.S. Kager, directeur

Onderhoudswerkzaamheden aan server xxx.xx.5.32

06-06-2014: Vandaag zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd op server xxx.xx.5.32. Mogelijk zijn bepaalde diensten of websites actief op deze server tijdelijk niet bereikbaar. Vanzelfsprekend zullen we downtime tot een minimum proberen te beperken. Het onderhoud betreft werkzaamheden aan de windows server omgeving welke noodzakelijk zijn voor up to date houden van het systeem en stabiliteit van uw omgeving.

Storing in E-mail service

Momenteel ondervinden wij een probleem in de Gratis e-mail service en enkele enterprise e-mail service accounts. Er wordt reeds gewerkt aan de oplossing. Uiteraard doen wij ons best de mailservice zo snel mogelijk weer opterationeel te krijgen.

Op de hoogte blijven? Houdt dan deze post in de gaten.

Dank voor uw begrip.