Nieuwe uitbreidingen en verbeteringen aan ons DNS en Domein management systeem

Op 4-2-2014 hebben wij enkele vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd in ons Domein management en DNS management systeem. Het was voordien al bijzonder eenvoudig, prettig en overzichtelijk om uw domeinen bij ons te beheren maar dat is nu nog beter. Indien u bij ons uw domeinnamen registreert en beheert dan kent u ons toegankelijke en gebruiksvriendelijke DNS beheer en Domein beheer al. Omdat wij dingen gemakkelijker willen maken hebben we een paar kleine wijzigingen doorgevoerd voor uw gemak.

 Wat kan ik met de DNS beheer tool?
Met de gratis DNS beheer tool kunt u alle DNS records voor uw domeinnaam in een handomdraai beheren en instellen. Dankzij eenvoudige technische instructies op het scherm wijst het systeem u gemakkelijk de weg indien u nog niet bekend bent met DNS records. De DNS records die u bijvoorbeeld zoal eenvoudig kunt instellen in ons klant portaal zijn o.a.:

 • A record

 • AAA record

 • MX record

 • NS record

 • CNAME record

 • Google records (met één klik van uw muis)

Ons DNS beheer systeem onderscheidt zich ten opzichte van onze concurrenten in gemak, eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en de toegankelijkheid. Bij ons krijgt u gratis de beschikking over toegang tot DNS beheer bij uw domeinnaam. Maar wat is er nog meer gratis inbegrepen bij uw domeinnaam?

 • 2 Gratis e-mailaccounts

 • DNS beheer

 • Domein Forwarding

 • E-Mail Forwarding

 • Online Klant Portaal

Daarnaast bieden wij op veel domeinen extra aanvullende unieke diensten. Bijvoorbeeld het ID Protectie wat vrijwel geen andere aanbieder in Nederland aanbiedt. ID Protectie is een handig hulpmiddel dat u uw registratie gegevens laat anonimiseren. Anonimiseren van registratiegegevens heeft belangrijke voordelen zoals bijv. het voorkomen van spam en het kapen van uw domein.

 U zult zelf zien dat u het voor de prijs ook niet hoeft te laten. Wij bieden niet alleen aantrekkelijke registratieprijzen maar zeker niet onbelangrijk lage verlengtarieven en verhuistarieven voor uw domein. Bij ons bent u niet alleen het eerst jaar voordelig uit maar ook op de lange termijn.

 Aanvullende en ondersteunende dienstverlening nodig?
Wij zijn er graag voor u, om u te helpen. Heeft u zelf geen zin of tijd voor uw DNS beheer? Heeft u geen verstand van DNS records maar wilt u dat ook niet krijgen? Geen nood, wij zijn er om u te helpen en ontlasten. Laat het DNS beheer eenvoudig uit handen nemen door onze professional. Wij stellen alle benodigde en gewenste DNS records in waarna u er geen omkijken meer naar heeft. Waar u elders slechts de keuze heeft tussen zelf doen of uit handen geven bieden wij u volledige vrijheid in keuze en tegen lage kosten.

About the Author

Leave a Reply