Vandaag overname Cloud Inside door nieuwe eigenaar. Vertrouw en reken op Cloud Inside, nu en in de toekomst!

Beste Klant,

 Per vandaag, 01-07-2014, worden de diensten van Cloud Inside overgenomen door de nieuwe eigenaar. Deze nieuwe eigenaar heeft zich voorgenomen er een succes van te maken en is hiertoe zeer gedreven en gemotiveerd.

Wellicht is het u niet ontgaan dat ik persoonlijk mijn activiteiten beëindig of misschien is het nieuws voor u. Mocht u in de voorgaande periode reeds het nieuws bereikt hebben dat ik mijn activiteiten zou beëindigen dan heeft u ongetwijfeld ook gemerkt dat de continuïteit van uw dienst steeds zorgvuldig en adequaat gewaarborgd is gebleven. De voortgang van uw dienst is op geen enkel moment in gevaar geweest en is dat ook nu niet. Berichten of geruchten welke het tegendeel beweren zijn onwaar en berusten op leugens en onjuistheden.

Ik heb hard gezocht naar een geschikte overname kandidaat voor Cloud Inside en heb deze naar mijn volle tevredenheid gevonden. Vol vertrouwen dat de nieuwe eigenaar de ingeslagen weg voortzet naar een succesvolle toekomst geef ik het vandaag uit handen.

Mogelijk bent u in de verleiding gekomen om te verhuizen of over te stappen of bent u hiertoe in verleiding gebracht door de bij ons aangesloten reseller. Ik informeer u van harte dat dit in geen geval nodig zal zijn, u kunt met vertrouwen van onze dienstverlening blijven genieten, zeker ook in de toekomst. Vanzelfsprekend laten wij u vrij uw eigen keuze te maken, we staan u hierbij niet in de weg. Wij bieden u echter de gelegenheid om tegen de zoals u van ons mag verwachten zeer aantrekkelijke tarieven bij ons te blijven als klant. Blijft u bij ons dan profiteert u van alle voordelen die u nu ook al ervaart zoals:

  • Zeer voordelig geprijsde Windows Hosting € 18 voor 500MB p.m. € 30 voor 1GB p.m.
  • Stabiliteit en hoge betrouwbaarheid, geen omkijken naar uw dienst
  • Technisch hoogwaardige producten
  • Snelheid en hoge performance, 99.9% uptime
  • Dingen en diensten gemakkelijker maken
  • Uitstekende ondersteuning door gemotiveerde  mensen

Dus verlies geen geld en tijd aan onnodig verhuizen. Waarom investeren om opnieuw uw dienst of website te verhuizen als het overbodig blijkt te zijn? Waarom niet besparen op de dienstverlening zonder de noodzaak extra kosten te maken voor verhuizing. Bespaar al snel tientallen tot honderden euro’s per jaar en kies ook in de toekomst voor Cloud Inside! Voor een bevestiging dat u bij ons klant wilt worden en blijven of een aanbod kunt u contact opnemen met sales@cloudinside.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk met u contact op.

Ik wil u danken dat u gekozen heeft voor mijn dienstverlening en/of onze reseller daartoe opdracht heeft gegeven en dat ik uw vertrouwen heb mogen genieten. Ik hoop dat u mijn dienstverlening als prettig heeft mogen ervaren. Ik wens u alle succes voor de toekomst.

Een vriendelijke groet van

André Kager, voormalig eigenaar

About the Author

Leave a Reply