Reseller module V2.0 in Beta testfase met o.a. Whitelabeling

André KagerIk ben erg verheugd dat we momenteel onze nieuwe Reseller module versie 2.0 in Beta testfase hebben. We nemen momenteel de reseller module eens goed onder de loep om te beoordelen of alle functionaliteit werkt en gereed is voor gebruik door onze klanten. We hebben gepland om deze week de nieuwe module live te laten gaan.

Tot mijn genoegen verlopen de tests zonder enige problemen en alle nieuwe functionaliteit is aanwezig en werkend. Een paar kleine dingetjes mochten natuurlijk niet ontbreken in de Beta testfase maar deze zijn inmiddels opgelost. Ik vind dan ook dat de nieuwe Reseller module waarmee wij wederverkopers nog meer en betere mogelijkheden bieden er absoluut veelbelovend uit ziet. Vol vertrouwen ben ik over het feit dat deze module ons en onze klanten gaat ondersteunen in een verdere professionalisering van de dienstverlening.

Whitelabelen van onze diensten is nu mogelijk
Realiseer nu zelf uw eigen klant portaal met onze diensten en producten of een selectie daarvan. Personaliseer in een handomdraai uw klant portaal met uw eigen logo, bedrijfsnaam en zelfs uw eigen url. Nu beschikt u direct over uw eigen online interface en klant portaal om de dieverse online producten en services te wederverkopen. Wij vragen van u geen enkele investering, u kunt direct beginnen met marge maken.

Ik ben van mening dat wij met deze mogelijkheid u veel toegevoegde waarde bieden. Niet langer hoeft u zelf te investeren in kennis, hardware, software of uw kostbare tijd. U kunt simpelweg uw focus houden op activiteiten waar u nu al goed in bent en deze door ontwikkelen. Tegelijkertijd kunt u uw productportfolio direct verbreden met voor uw klanten interessante producten wat u voor uw klanten nog aantrekkelijker maakt. Meer klantenbinding, een betere professionelere uitstraling en meer terugkerende klanten zal het resultaat van uw inspanningen zijn. Wij helpen u bij het ondersteunen van de diensten en producten naar uw klanten.

Heb je interesse in hosting en/of gerelateerde producten neem dan nu contact met ons op voor de mogelijkheden. Dankzij ons centrale klant portaal dat u op zeer korte termijn dus in uw eigen huisstijl kunt gebruiken kunt u een breed scala aan online diensten verkopen en dat zonder enige investering of technische kennis. Nu kunt ook u domein namen, hosting producten, VPS en Online Backup verkopen. Vanzelfsprekend bieden we u goede marges en staat het u vrij om uw eigen eindprijs te bepalen voor de producten welke u gaat verkopen.

Nieuw in ons assortiment Cloud Backup voor Servers en Werkstations, onze eigen Cloud backup oplossing!
Deze week willen wij ook de nieuwe Cloud Backup oplossing in gebruik gaan nemen. De pagina’s met productinformatie over deze dienst worden momenteel geschreven. Onze Cloud Backup dienst is een zeer complete dienst waarmee u uw data eenvoudig op één van onze Cloud servers in Nederlandse datacenters plaatst. Dit maakt uw backups gegarandeerd veilig, betrouwbaar en altijd bereikbaar, waar u ook bent. Dankzij onze prijsplannen voor Server Backup of Werkstation Backup kunt u kiezen wat het beste bij uw organisatie of die van uw past. Moeten er uitsluitend backups van mobiele medewerkers (bijv. notebooks) gemaakt worden dan kiest u voor het voordeliger Werkstation model. Moeten er ook server backups gemaakt worden dan kiest u het Server Backup model.

Geen licentiekosten bij Cloud Backup!
Bij onze Cloud Backup service betaald u of uw klant voor de gebruikte backup data per bundel. Wij leveren u de backup software volledig gratis mee in de service, hiervoor betaald u niet extra. Belangrijk voordeel, betrouwbare software zonder extra licentiekosten. Onze software is geschikt voor Windows Desktops en Server, Linux en Mac.

Online Backup is zeker ook voor onze wederverkopers een zeer aantrekkelijk product om aan klanten aan te bieden. Nu kun je aan zakelijke oplossing één geintegreerde oplossing bieden voor de complete backup behoefte van een organisatie. Of het nu gaat om servers of notebooks, backups zijn altijd en overal up to date beschikbaar. Naast alle genoemde voordelen biedt Cloud Backup ook nog eens uitstekdende mogelijkheden om marge te maken en/of om waarde toe te voegen. Neem bijvoorbeeld uw klant de gehele zorg voor backups uit handen door de installatie, configuratie en monitoring zelf uit te voeren.

Voor ons en onze klanten wordt het een interessante periode. We hopen deze week nog een paar leuke nieuwe nieuwsberichten te kunnen delen waarin we de nieuwe services aankondigen en live zetten. Wat wij graag doen is samenwerken met onze klanten of u nu reseller of eindklant bent voor ons bent u de centrale spil in de organisatie. Dankzij samenwerking kunnen we naar wij streven en hopen nog meer mensen blij en tevreden maken. Samen met u?

About the Author

Leave a Reply