Nu 50% korting gedurende de eerste 3 maanden op iedere 30GB OX App suite

Enterprise E-mail op basis van OX App SuiteMaak nu extra voordelig kennis met onze Enterprise E-mail service! Nu gedurende de eerste 3 maanden van ieder nieuw abonnement 50% korting. Een bijzonder aantrekkelijke manier om kennis te maken met onze toch al enorm scherp geprijsde en uitgebreide hosted E-mail dienst. Wacht niet en profiteer nu ook van 50% korting.

Wat u krijgt?

  • OX App Suite Enterprise E-mail van 30GB per mailbox, iedere mail account 25GB E-mail opslag en 5GB bestandsopslag!
  • 50% korting gedurende de eerste 3 maanden. Gebruik hiervoor de code.
  • Toegang tot een extreem uitgebreide e-mail service met veel mogelijkheden tot samenwerking. Perfect geschikt voor zowel zakelijk gebruik als ook particulier gebruik.

Hoe verzilvert u uw korting?
Gebruik hiervoor tijdens bestellen de volgende code:
0IC0AQMMF5 (geldig tot 31-3-2014)
Voer de code in de winkelwagen in het daarvoor bestemde veld in en druk op “valideer de code”. De korting wordt nu direct automatisch op uw order verwerkt.

Voor wie is deze actie?
De korting is voor zowel nieuwe als bestaande klanten. U kunt de kortingscode ook vaker gebruiken, deze is niet éénmalig per klant. De kortingscode is niet gelimiteerd om x aantal keren gebruikt te worden.

Bekijk de Enterprise E-mail pagina | Bestel direct Enterprise E-mail 30GB

Vragen over deze actie of wilt u meer informatie over de Enterprise E-mail suite?
Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of op sales@cloudinside.nl. We vertellen u graag hoe Enterprise E-mail uw dagelijkse communicatie aantrekkelijker, gemakkelijker en eenvoudiger maakt. Wat kan Enterprise E-mail met een opslagcapaciteit van maar lieftst 30GB voor u of uw klanten betekenen? We vertellen het u graag.

About the Author

Leave a Reply