Online Backup oplossing met ons of uw eigen logo en support

Online Backup zonder investering in Hardware of Software
Niet mogelijk? Toch wel! Binnenkort gaan wij ons nieuwe professionele Online Backup programma lanceren dat uitermate geschikt is voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Met dit nieuwe programma bieden wij onze klanten de beste oplossing om Backups veilig, betrouwbaarin onze Cloud Storage in Nederlandse Datacenters te plaatsen. Wederverkopers bieden we de mogelijkheid om deze dienst te resellen aan hun eigen klanten met eigen logo en contactinformatie voor support in de software. Hiermee bieden we de beste totaaloplossing voor klanten als eindgebruiker of wederverkopen.

Software inclusief zonder verdere licentiekosten
De backup oplossing wordt geleverd inclusief Software, zonder verdere licentiekosten of u het nu op 1, 10 of …. Pc’s installeert. Onze software is geschikt voor Windows Servers & PC’s, Mac en Linux. Er is de keuze tussen Server en Werkstation model (desktops). Bij Server model kunnen ook Server componenten zoals Microsoft SQL Server en Microsoft Exchange Server en dergelijke in backups geplaatst worden. Met een gerust hart kunnen we dan ook garanderen dat dit een totaaloplossing is om de backups van een organisatie mee veilig te stellen, voor kantoor of voor de mobiele medewerker.

Backup data veilig in Nederlandse datacenters
Wij vinden het belangrijk dat de data betrouwbaar en veilig toegankelijk opgeslagen en bereikbaar. Daarom kiezen wij ervoor om de data voor onze backup oplossing in Nederandse Datacenters op te slaan. Daarnaast echter is er voor organisaties die wereldwijd opereren de keuzemogelijkheid om de data in één van de door ons geselecteerde locaties wereldwijd op te slaan. Zo zijn de data altijd en overal snel en betrouwbaar beschikbaar. Alle backups worden beveiligd, versleuteld verzonden en met uw eigen unieke beveiligingscode opgeslagen.

Waar gaat u als wederverkoper marge maken?
Die keuze is mede aan u. Wat wilt u doen, wat wilt u toevoegen en/of uw klant bieden? Wilt u marge maken op de dienst en deze doorverkopen terwijl wij het beheer, monitoring en support voor u doen? Of kiest u liever voor meer marge en doet u zelf het beheer, monitoring en support van uw klanten? Waar u ook voor kiest, wat uw businessmodel ook is, er is een prima verdienmodel en er zijn uitstekende mogelijkheden om zelf waarde voor uw klant toe te voegen.

Uitermate geschikt voor de zakelijke markt
Dankzij de perfecte en brede ondersteuning voor verschillende Operating Systems en Server modellen is onze oplossing zeer geschikt voor de zakelijke markt. Of het nu om een klein of grote MKB / Organisatie gaat overal dienen backups gemaakt te worden. De vraag naar een degelijke online backup oplossing neemt alleen maar toe en het data verbruik stijgt. Online Backup biedt de zakelijke markt een eenvoudig, betrouwbaar en voordelig alternatief die de conventionele backup methoden overbodig maakt. De mogelijkheden om servers, server componenten en ook desktops in één applicatie te backuppen zijn sterke voordelen. Het voordeel dat backups op de achtergrond plaats vinden zonder de gebruiker te hinderen is van grote waarde. Om niet het feit te noemen dat retentie voor backups kan worden ingesteld zodat bij herstel een gewenst tijdpad gekozen kan worden.

Wat wij bieden: full service oplossing
Wij leveren niet slechts de oplossing en laten de eindgebruiker vervolgens zelf aanrommelen met het instellen van de software en backups. Wij of u als wederverkopen nemen de klant de zorg om backups uit handen door taken als installatie, beheer en monitoring naar wens uit handen te nemen.

Interesse in Online Backup en op de hoogte blijven?
Vraag gerust alvast meer informatie aan, gebruik hiervoor bijvoorbeeld ons contactformulier. U kunt ook hier of op onze social media zoals facebook en twitter de berichten blijven volgen.

About the Author

Leave a Reply