Nieuw uitgebreid en vereenvoudigt DNS Beheer

Nieuw in gebruik genomen: Vereenvoudigt en uitgebreid DNS Beheer tool
Je zou denken dat het bijna niet samen gaat. Ons DNS Beheer uitbreiden, functies toevoegen en toch de DNS Beheer tool vereenvoudigen.We hebben dat toch voor elkaar gekregen. Vandaag hebben wij onze nieuwe DNS Beheer tool in gebruik genomen! Nu is het nog gemakkelijker en overzichtelijker om DNS records aan te maken, te bekijken, te wijzigen en te activeren. Dankzij onze nieuwe DNS Beheer tool ziet u per type record gemakkelijk welke DNS records ingesteld en/of actief zijn.

Voor ons staat gebruiksgemak voorop. Daarom zijn wij erg verheugd met onze nieuwe DNS beheer applicatie waarmee we het DNS beheer dus niet alleen geavanceerder maar tegelijkertijd gebruiksvriendelijker maken.

Neem het beheer gemakkelijk in eigen hand
DNS beheren is nu gemakkelijker dan ooit. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn en daarom zorgen wij dan ook dat het dat niet is. Zelf de juiste records instellen kun je in een handomdraai doen en dankzij onze snelle DNS verwerking zijn uw DNS records binnen no-time vindbaar en beschikbaar. Heb je bij ons domeinen geregistreerd dan beschik je direct over onze gratis DNS beheer tool welke inbegrepen is bij ieder domein. Simpel inloggen in ons klant portaal, het domein opzoeken en de DNS beheer tool binnen gaan om te starten.

Of laat ons het DNS beheer geheel of gedeeltelijk doen
Vanzelfsprekend kunnen we je het DNS beheer uit handen nemen aangezien we een full service organisatie zijn. Heb je zelf geen kennis van DNS records, heb je er geen tijd voor of zin in, besteedt dan je DNS beheer geheel of gedeeltelijk uit. Het is voordeliger dan je denkt, DNS records dienen vaak éénmalig ingesteld te worden en incidenteel zijn aanvullingen of wijzigingen nodig. Hierdoor zijn kosten van DNS beheer laag.

Wil je profiteren van beter en eenvoudiger DNS beheer voor jezelf of je klanten?
Registreer en beheer dan je domeinen voortaan bij ons. Niet alleen zijn wij voordelig qua prijs, we bieden veel extra’s en gebruiksvriendelijke voordelen. Redenen genoeg om uw domein(en) bij ons te registreren of naar ons te verhuizen.

Sluit je als ICT dienstverlener, reclamebureau of ander soort organisatie wel eens domeinen aan en wil je profiteren van betere service en dienstverlening voor je klanten, stap dan nu bij ons aan boord.

About the Author

Leave a Reply