Cloud Reseller portaal met volledig beheer

Wij hebben ons Klant portaal en Reseller portaal voor beheer van onze Cloud diensten uitgebreid. Aan ons Reseller Portaal hebben wij enkele functies toegevoegd welke het beheer van de diensten voor uw klanten nog eenvoudiger en uitgebreider maken. Op een comfortabele en overzichtelijke wijze alle Cloud diensten beheren, dat kan met ons Klant Portaal en Reseller Portaal.

Iedere Reseller van onze Cloud diensten beschikt over de mogelijkheid om het Reseller Portaal te whitelabelen met eigen logo en url. Dankzij deze mogelijkheid biedt u binnen enkele minuten uw productportfolio uit met een aantal populaire, kwalitatief hoogwaardige Cloud diensten zoals bijv:

  • Cloud Windows en Linux hosting
  • Cloud Windows VM (VPS) Managed of UnManaged (met iedere gewenste Microsoft licentie)
  • Linux VPS servers
  • Enterprise E-mail accounts van 30GB
  • Domeinregistratie
  • Cloud Backup service met eigen software onder uw whitelabel
  • E-mail Marketing met eigen online app met uw whitelabel
  • SSL Certificaten
  • Dedicated Servers (XEON E3)

Zonder enige investering of langdurige ontwikkeling of projecten rolt u een breed scala technisch hoogwaardige Cloud producten uit. Bijzonder interessant als aanvulling op uw huidige diensten of als vervanging van huidige diensten. Profileer uw bedrijf als een one-stop-shop voor uw klanten dankzij ons aanbod. Niet onbelangrijk, dankzij uw eigen Reseller portaal zullen uw klanten de ervaring met u hebben en op geen enkel moment weten dat u een samenwerking met ons heeft.

Nu kunnen uw klanten in het Reseller portaal ook gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden voor het beheren van DNS inclusief Google records (recent uitgebreid en vernieuwd), Domein beheer en E-mail beheer.

Geen verstand van Hosting of Cloud diensten?
Geen enkel probleem! Dankzij de ingebouwde support mogelijkheid in het Reseller portaal kunnen uw klanten direct support tickets indienen. Zo kunnen wij met u de afspraak maken dat u de diensten verkoopt, levert en het klantcontact onderhoudt en wij voor u de ondersteuning doen namens u.

Waar wacht u nog op? Wij staan graag voor u klaar om met u samen te werken. Nu en in de toekomst. Wellicht tot snel, neem gerust contact met ons op.

About the Author

Leave a Reply