BELANGRIJKE UPDATE M.B.T. SERVER MET IP XXX.XX.2.73, OPHEFFING SERVER

Heeft u een hosting account of dienst op onze server met 109.70.2.73 en deze dienst is nog niet verhuisd? Lees dan dit bericht aangezien het belangrijke informatie over uw dienst bevat.

Wat is er aan de hand?
Websites, domeinen en andere diensten zijn of worden verhuisd van de server met ip 109.70.2.73 naar een andere server. Vanwege een andere locatie in het datacenter konden wij het ip adres niet behouden. Hierdoor dient uw website of dienst zo snel mogelijk verhuisd te zijn.

Tot wanneer kan ik mijn dienst verhuizen?
De server wordt per 28-2-2014 opgeheven. Na dat moment is de server niet langer bereikbaar. Is uw dienst niet verhuisd dan gaat uw data mogelijk verloren.

Wat wij u bieden:
Iedere klant krijgt van ons een gratis verhuizing. Wij verhuizen de website binnen ons netwerk en zorgen dat de website of dienst zo ongestoord mogelijk verder draait. Waar mogelijk proberen wij u geen overlast te laten ervaren. Wij streven ernaar accounts ongewijzigd mee over te nemen zodat u minimale wijzigingen hoeft door te voeren. Heeft u nog geen gebruik gemaakt van het aanbod om de website of dienst kosteloos te verplaatsen? Neem dan direct contact op.

Welke stappen hebben wij reeds ondernomen?
Iedere account is door ons of door onze reseller(s) persoonlijk benaderd om de verhuizing te organiseren. Wij hebben 80% inmiddels reeds voltooid. Helaas zijn er echter nog accounts welke niet verhuisd zijn en/of waarvan wij nog geen reactie hebben mogen ontvangen.

Wat dient er gedaan te worden?
Heeft u uw domein zelf elders geregistreerd dan dienen DNS A records welke verwezen staan naar de genoemde server naar de nieuwe locatie te verwijzen. Dit kunt u of uw domein registrar voor u doen. Is uw domein bij ons geregistreerd dan regelen wij dit voor u.

Wat doe ik zodra mijn website verhuisd is?
In alle programma’s en toepassingen welke gebruik maken van bijv. FTP verbinding naar uw webspace past u de FTP gegevens aan. In de meeste gevallen betreft dat slechts een wijziging van het FTP IP adres als hostnaam.

Ik heb nog vragen
Geen probleem, wij staan u graag ter dienst. Neem contact op met de support van uw reseller of rechtstreeks met ons. Ook wanneer u support via uw reseller krijgt volgens de normale afspraak kunnen wij in dit geval de support overnemen zodat de reseller minimaal belast wordt.

Belangrijk:
Gelieve voor 28-2-2014 de verhuizing te voltooien

About the Author

Leave a Reply