Direct Marketing diensten wat bieden we aan

Ons aanbod van Direct Marketing (e-mail marketing) betekent voor u een directe forse besparing op uw marketing budget. Op hetzelfde moment heeft u een professionele, zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke Online applicatie tot uw beschikking.

Geen installatie of onderhoud vereist
U hoeft zelf geen enkele installatie of onderhoud uit te voeren, dat doen wij voor u. Wij zorgen er ook voor dat uw e/mail daadwerkelijk wordt afgeleverd bij uw inschrijvers. Zo kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent, contact onderhouden met uw doelgroep.

Wat u zelf eenvoudig kunt doen?
De gebruiksvriendelijke e-mail marketing applicatie kunt u zelf gemakkelijk configureren en instellen zodat het functioneert naar uw wens. Om het u extra gemakkelijk en toegankelijk te maken hebben wij voor u een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan ziet u direct als een wizzard in het hoofdscherm nadat u bent ingelogd. Heeft u de configuratie doorlopen? Dan kunt u simpel de wizzard sluiten en wordt deze niet langer vertoont. Dankzij de wizzard ziet u overzichtelijk welke eenvoudige stappen genomen dienen te worden voor een snelle start van uw campagnes.

Wat kunnen wij u uit handen nemen?
In het kort? Alles.
Wij kunnen de gehele e-mail marketing campagne voor u uit handen nemen of een deel daarvan, wat u wenst. U kunt zelfstandig aan de slag of u kunt gebruik maken van onze dienstverlening en nog sneller en professioneler starten. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld uit handen nemen:

  • Configuratie van de e-mail marketing applicatie
  • Instellen van uw campagne
  • Samenstellen van uw lijsten
  • Koppelen met Social Media
  • Instellen van inschrijf formulieren
  • Ontwerpen van e-mail marketing templates (nieuwsbrief layouts)
  • Schrijven van uw nieuwsbrief of aanleveren van teksten
  • en meer, vraag het ons gerust.

Bent u op zoek naar de perfecte e-mail marketing oplossing om op voordelige maar adequate wijze contact met uw klant te onderhouden? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op of neem direct een e-mail marketing abonnement.

About the Author

Leave a Reply